Dagbesteding

Wat doen wij?

Iedere dag begint bij de Kinderboerderij met overleg onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie verzorgt de dieren? Wie start in de kantine? Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat iedereen iets doet wat hij of zij leuk vindt. Het plezier staat altijd voorop.

Wie zijn wij?

Gediplomeerde Sociaal Agogisch Werkers. Wij zijn ervaren op het gebied van het begeleiden en ondersteunen van cliƫnten van werkzaamheden zowel binnen- als buitenshuis.

Onze dagbesteding

Onze dagbesteding is voor jong en oud met licht verstandelijke handicap, gedragsproblemen of een psychiatrische aandoening waarbij wij aanbieden?

-Zinvolle activiteiten, afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de deelnemer, in een ruimtelijke omgeving dichtbij de natuur op de boerderij

-Structuur, waarbij activiteit en rust elkaar afwisselen

-Sociale contacten, ook met mensen met andere hulpvragen op de boerderij

-Begeleiding door een deskundig medewerker met ondersteuning door vrijwilligers

-Gezellige en warme sfeer en hulp waar nodig is.

Door persoonlijke benadering en respectvolle bejegening, een veilige plek waar de deelnemer zich thuis voelt. De activiteiten zijn gericht op het bieden van houvast, behouden en/of ontwikkelen van vaardigheden, structuur, dagindeling, maar vooral genieten en het beleven van de activiteit.

Door de kleinschaligheid is het mogelijk om dagbesteding en activiteiten op maat te leveren. Op de kinderboerderij moet je niets, maar mag je bijna alles. Als je iets niet kunt, maar wel wilt leren, zullen we jou daarbij helpen.

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen, dan kunt u ons bereiken via onze emailadres: dagbestedingkinderboerderijlwd@hotmail.com

Facebooktwittermail