Kinderboerderij Leeuwarden op Hyves Kinderboerderij Leeuwarden op Facebook Kinderboerderi1 volgen op Twitter
GRATIS poppenkastvoorstelling
Inkipinki poppenkast speelt de voorstelling: Ridder Alfons en de 3 gevaarlijke opdrachten voor kinderen van 3 tot 7 jaar
Wanneer?
Woensdag 11 juli 2012, aanvang 14.00 uur
Waar gaat het verhaal over?
feetjePrinses Rosalinde is omgetoverd door de stoute heks Kierewiet. Ridder Alfons kan haar redden door drie gevaarlijke opdrachten uit te voeren. Ten eerste moet hij een draak verslaan in het bos. Maar als hij daar aan komt, is hij zijn zwaard vergeten. Het grappige Feetje helpt hem gelukkig. Zijn tweede opdracht is vechten met een piraat en de derde is een spook uit de feestzaal van het paleis verjagen. Zou het ridder Alfons allemaal lukken? Met een beetje hulp van de kinderen, Feetje en Inkipinki gaat het vast goed!
Wie is Inkipinki?
Begin 2004 ben ik, Ingka van Fulpen, (sinds november 2011 woonachtig in Langweer), begonnen met poppenkast spelen. Ik speel op kinderfeestjes thuis, op scholen, kinderdagverblijven en bij bedrijven. Ik geniet van het improviseren, de interactie en laat graag de kinderen genieten van het pure vermaak van het poppenkastspel. In een tijd van televisie en computers even terug in de tijd en lekker actief meedoen. Een halfuurtje ontspanning voor de kinderen, u en mijzelf!